Pakettiauton vuokraus – Turku

Turussa on monia tilanteita, joissa tarvitsee kuljettaa suuria tai painavia esineitä, kuten huonekaluja, kodinkoneita tai rakennusmateriaaleja. Pakettiauton vuokraus on usein tarpeen näissä tilanteissa. Onneksi Turussa on useita vuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita, ja valikoimasta löytyy erilaisia kokoja ja malleja. Tutustu meidän neuvoihin pakettiauton vuokraamiseen.

Pakettiauto vuokraamisen hintavertailu ja laatu Turussa

YritysHinta (tunti)Hinta (vrk)Min. vuokra-aikaSuositus
Gorillarent14.95€/h99,90€2h👍👍
Turkupaku.fi15€/h85€3h👍👍👍
RA-Vuokraus21€/h85€5h👍👍
Pakuovelle.com24,5€/h108€1h👍👍
Haluatko yrityksesi listaan? Ota yhteyttä sivun alhaalla sijaitsevaan sähköpostiin.

pakettiauto vuokraus turku

Pakettiauton vuokraaminen Turussa on helppoa ja vaivatonta. Ennen vuokrauksen tekemistä kannattaa harkita, millaisen auton tarvitset. Pakettiautoja on tarjolla eri kokoisina ja eri hintaluokissa. Mitä enemmän kuljetettavaa sinulla on, sitä suurempaa autoa todennäköisesti tarvitset. Muista myös arvioida, kuinka kauan tarvitset auton käyttöösi, jotta voit valita sopivan vuokrausajan.

Turussa on useita vuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita. Kansainvälisistä vuokrausketjuista esimerkiksi Hertz, Europcar ja Avis toimivat myös Turussa. Paikallisia vuokrausyrityksiä, kuten Turun PakuVuokraus ja Länsi-Suomen Paku, löytyy myös.

Hertzin yksi toimipiste sijaitsee Turun keskustassa, josta voi vuokrata pakettiautoja. Hertzin valikoimaan kuuluu esimerkiksi Volkswagen Transporter, joka on tilava ja sopii hyvin suurempien esineiden kuljettamiseen. Europcarilla on myös yksi toimipiste Turun keskustassa, josta voi vuokrata pakettiautoja. Europcarin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Volkswagen Caddy ja Ford Transit Custom, jotka ovat sopivia pienemmän tavaran kuljettamiseen. Avisilla on myös yksi toimipiste Turun keskustassa, josta voi vuokrata pakettiautoja. Avisin valikoimaan kuuluu esimerkiksi Fiat Doblo Cargo, joka on kompakti ja helposti ajettava.

Turun PakuVuokraus ja Länsi-Suomen Paku ovat paikallisia vuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita. Näistä Turun PakuVuokrauksen valikoimaan kuuluu erilaisia pakettiautoja eri koko- ja hintaluokissa. Länsi-Suomen Paku tarjoaa puolestaan Ford Transit Customia, joka sopii hyvin pienempien esineiden kuljettamiseen.

Pakettiautojen vuokraamisen hinnat Turussa

Pakettiautojen vuokraushinnat Turussa vaihtelevat vuokrausyrityksen, auton koon ja vuokra-ajan mukaan. Yleisesti ottaen Turussa pakettiauton vuokraushinnat ovat samalla tasolla kuin muualla Suomessa.

Hintataso voi vaihdella eri vuokrausyritysten välillä, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen vuokrauksen tekemistä. Hintoja voi vertailla esimerkiksi vuokrausyritysten omilla verkkosivuilla, hintavertailusivustoilla tai soittamalla vuokrausyrityksille suoraan.

Pakettiauton vuokraushinnat alkavat Turussa noin 50 eurosta päivässä. Hinnat voivat kuitenkin nousta suuremmille autoille ja pidemmille vuokrausajoille. Lisäksi sesongin aikana, kuten kesä- ja joulukuukausina, hinnat voivat olla korkeammat.

Hintaan vaikuttaa myös vuokrauksen kesto. Pitempi vuokrausaika yleensä tarkoittaa alhaisempaa päiväkohtaista hintaa. On myös huomioitava, että lisämaksuja voi tulla esimerkiksi ajokilometreistä, lisävakuutuksista ja polttoaineen käytöstä.

Turussa on useita vuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita. Suurten kansainvälisten ketjujen lisäksi Turussa on myös paikallisia vuokrausyrityksiä, kuten Turun PakuVuokraus ja Länsi-Suomen Paku. Paikallisten yritysten hinnoittelu voi olla hieman edullisempaa kuin suuremmilla ketjuilla, mutta vertailu eri vaihtoehtojen välillä kannattaa aina tehdä.

  • Miten voin varata pakettiauton Turussa?
  • Mitä tulee ottaa huomioon pakettiautoa vuokratessa Turussa?
  • Mitä tapahtuu, jos vuokraamani pakettiauto vaurioituu vuokrauksen aikana Turussa?