Pakettiauton vuokraus – Tampere

Pakettiauton vuokraus on usein tarpeen silloin, kun tarvitsee kuljettaa suuria tai painavia esineitä, kuten huonekaluja, kodinkoneita tai rakennusmateriaaleja. Tampereella on useita yrityksiä, jotka tarjoavat pakettiauton vuokrauspalveluita, ja valikoimasta löytyy erilaisia kokoja ja malleja.

Ennen kuin vuokraat pakettiauton, on hyvä harkita, millaisen auton tarvitset. Pakettiautoja on tarjolla eri kokoisina ja eri hintaluokissa. Mitä enemmän kuljetettavaa sinulla on, sitä suurempaa autoa todennäköisesti tarvitset. Muista myös arvioida, kuinka kauan tarvitset auton käyttöösi, jotta voit valita sopivan vuokrausajan. Lue myös meidän neuvot pakettiauton vuokraamiseen

Pakettiauto vuokraamisen hintavertailu ja laatu Tampereella

YritysHintaMin. vuokra-aikaSuositus
24rent15€/h2h👍
Pakuovelle.com24€/h1h👍👍
Autorentti14,5/h2h👍
Rentcenter15€/h2h👍👍👍
Haluatko yrityksesi listaan? Ota yhteyttä sivun alhaalla sijaitsevaan sähköpostiin.

pakettiauto vuokraus tampere

Suurimmat yritykset pakettiautojen vuokraamiseen Tampereella

Tampereella on useita vuokrausyrityksiä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita. Esimerkiksi Hertz, Europcar, Avis ja Sixt ovat kansainvälisiä vuokrausketjuja, jotka toimivat myös Tampereella. Myös paikallisia vuokrausyrityksiä, kuten Länsi-Suomen Paku, löytyy.

Hertzillä on Tampereella kaksi toimipistettä, jotka tarjoavat pakettiautojen vuokrauspalveluita. Hertzin valikoimaan kuuluu muun muassa Volkswagen Transporter, joka on tilava ja sopii hyvin suurempien esineiden kuljettamiseen. Hertzin hintataso on yleisesti ottaen korkeampi kuin monilla kilpailijoilla, mutta yritys tarjoaa myös laadukkaita ajoneuvoja ja hyvää asiakaspalvelua.

Europcarilla on Tampereella yksi toimipiste, josta voi vuokrata pakettiautoja. Europcarin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Volkswagen Caddy ja Ford Transit Custom, jotka ovat sopivia pienemmän tavaran kuljettamiseen. Europcarin hintataso on kilpailukykyinen ja vuokrausyritys tarjoaa myös mahdollisuuden varata auton etukäteen verkkosivuston kautta.

Avisilla on Tampereella yksi toimipiste, joka tarjoaa pakettiautojen vuokrauspalveluita. Avisin valikoimaan kuuluu esimerkiksi Fiat Doblo Cargo, joka on kompakti ja helposti ajettava. Avisin hintataso on kohtuullinen ja yritys tarjoaa myös mahdollisuuden lisävarusteiden, kuten navigaattorin ja lastausnosturin, vuokraamiseen.

Sixt on toinen kansainvälinen vuokrausyritys, joka tarjoaa pakettiautojen vuokrauspalveluita Tampereella.

Pakettiauton vuorkaamisen hinnat Tampereella

Pakettiauton vuokraushinnat Tampereella vaihtelevat vuokrausyrityksen, auton koon ja vuokra-ajan mukaan. Yleisesti ottaen pakettiauton vuokraushinnat ovat Tampereella samalla tasolla kuin muuallakin Suomessa.

Hintataso voi vaihdella eri vuokrausyritysten välillä, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen vuokrauksen tekemistä. Hintoja voi vertailla esimerkiksi vuokrausyritysten omilla verkkosivuilla, hintavertailusivustoilla tai soittamalla vuokrausyrityksille suoraan.

Pakettiauton vuokraushinnat alkavat Tampereella noin 50 eurosta päivässä. Hinnat voivat kuitenkin nousta huomattavasti suuremmille autoille ja pidemmille vuokrausajoille. Lisäksi sesongin aikana, kuten kesä- ja joulukuukausina, hinnat voivat olla korkeammat.

Hintaan vaikuttaa myös vuokrauksen kesto. Pitempi vuokrausaika yleensä tarkoittaa alhaisempaa päiväkohtaista hintaa. On myös huomioitava, että lisämaksuja voi tulla esimerkiksi ajokilometreistä, lisävakuutuksista ja polttoaineen käytöstä.

Joissakin vuokrausyrityksissä on mahdollisuus varata pakettiauto etukäteen verkkosivuston kautta. Tämä voi olla hyvä tapa säästää rahaa, sillä varaus etukäteen voi tarjota alennuksia vuokraushintaan.

On tärkeää muistaa, että halvin pakettiauton vuokraus ei aina ole paras vaihtoehto. Halvempi auto voi olla esimerkiksi vanhempi tai huonommin varusteltu, jolloin se ei välttämättä sovi kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi halvempi vuokraus voi sisältää rajoituksia tai lisämaksuja, jotka voivat nostaa kokonaiskustannuksia.

  • Miten voin varata pakettiauton Tampereella?
  • Mitä tulee ottaa huomioon pakettiautoa vuokratessa Tampereella?
  • Mitä tapahtuu, jos vuokraamani pakettiauto vaurioituu vuokrauksen aikana Tampereella?